Monday, March 23, 2009

Glamer hanya difacebook

Ucapan yang bertalu-talu di facebook hari ini mengalahkan artis (perasanlah kejapkan) membuatkan hati I berbunga-bunga (alah kalau tak ada facebook kawan-kawan semua tak ingat besday kitakan). Walaupun kedatangan boss telah mencacatkan sedikit besday celebration I kan, ialah tak dapat nak balas semua ucapan selamat harijadi di facebookkan kerana diganggu oleh bos yang sepatutnya bercuti seminggu. My boss is a freaking workoholic ok. She seriously need to get a life.

Nasib baiklah I dah awal-awal lagi apply halfday so tak adalah merosakkan mood harijadi I kan. Tepat pukul 12.30 jer cepat-cepat capai handbag dan cabut. Kalau bos call pun buat-buat tak dengar handphone tu...it's my birthday right!! Dear hubby telah berbesar hati belanja I makan. I wanted to eat steak but he wants to eat buffet...suka hatilah dia yang belanjakan walaupun besday sapa sebenarnya ni.

Kami makan dekat Cititel lunch buffet. Ok sumpah tak sedap and tak worth it, baiklah makan kat tempat lain. Tak sedap-tak sedap pun berpinggan-pinggan jugak makan. Ramainya orang UMNO kat hotel Cititel tu. Tengah-tengah makan Datuk Mukhriz masuk, dia lunch dengan entourage dia (panggil entourage ker kroni ehh?). Tidaklah I mengambik gambar Datuk Mukhriz tu malulahkan, kang dia ingat papparazzi or silap2 dia ingat I stalker pulak.




sate yang kuahnya tak sedap rasa serai terlebih


ini hubby saya yang makan


kek dan pastries yang jugak tak sedap


orang yang belanja tu pun kata makanan tak sedap


aikrim vanilla saja yang sedap


tak ada orangkan sebab tak sedap agaknya :P. Ini adalah pendapat peribadi kalau u rasa sedap, sedaplah ia :)

Lepas makan jalan sana, jalan sini, tengok IPhone...lawanya IPhone ...lawanya IPhone...hmmm...Kami pergi tengok wayang berdua dating berdua jer cerita The International. Punyalah panjang cerita ni tapi ending alahai penat jer tengok.

ni dalam wayang tu sebab gelap


Mana kek...ohh...my dad said besday party I kena combine dengan my daughter and sister sebab besday kami dekat-dekat. Alahai yang dapat hadiah lebih nanti surelah Kakak,kan...tak aci tauuuu.

2 comments:

Mrs LVoe said...

happy birthday again Pink Mama :-)
smoga panjang umur, murah rezeki n hidup bahagia slamanya.

last time pnh mkn kt ctu mmg XSEDAP lgsg. dh ler mahal.

Pink Mama said...

Thank u :) Tulah tak sedapkan tak per besok boleh ketuk tempat lain pulak :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin