Thursday, March 26, 2009

Dinner with Princess

Itu makan malam kami malam tadi. Tetiba craving nak makan mee sebab dah terlebih makan nasi lemak antarabangsa during lunch yang ditapau/belanja more like kena rasuah jer sebab kena jaga office sementara mereka bersuka ria berbreakfast sampai ke Bukit Antarabangsa nun.

Nampak tu Princess ok...tapi princess punya baju ada blood stain. Hidung dia asyik berdarah jer dah 3 hari dah.


Tuan puteri yang tak reti duduk diam. Merayap sana sini dan dok kacau orang jer. Sambil mulut penuh ais pergi cium Ayah dan Mama dia saja nak nyakat orang.

Princess in Mama and Ayah's eye's though sometime rasa nak cubit2 jer dia sebab naughty benar

2 comments:

Mrs LVoe said...

tliur tgok mknan tu. sedap ker kak nasi lemak antarabangsa???

nape princess akak bleeding? badan panas sgt ker dia?

Pink Mama said...

Sha, akak rasa macam nasi lemak biasa jer :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin