Monday, March 30, 2009

It happened to my poor baby

(This is a sticky post. It will be here for a few day, please scroll down for new posts)


I saja jer letak this post as a sticky post sebab nak put it as a reminder untuk semua to please be careful kalau your children is wearing kasut yang sewaktu dengan crocs shoe.

It happen to my child today. Kasut dia actually stuck kat tepi escalator MPH tu. Nasib baik tak jadi apa-apa kat kaki Adik. So parents please...please be careful ok. Kalau you all pernah dapat email sebelum ni warning pasal kasut crocs then it really happen to us today.

I tak sangka kasut dia stuck sebab masa tengah naik escalator tu tiba-tiba escalator stop. Rupa-rupanya kasut my daughter stuck kat tepi tu. Terkejut jugaklah I. Nak cabut kasut tu takut pulak kang jari pulak tersepit ke.


see kasut Adik tersepit kat tepi tu

I dah panik dah, siap call husband I datang tengok kasut tu. Ni staff MPH datang nak cabut kasut tu. Siap cakap kasut akan rosak kalau dia cabut. I cakap kat dia tak perlah sebab yang penting kaki anak I tak tersangkut kat situ sekali.

kena stopkan escalator tu dulu. Kang tak pasal2 escalator tu bergerak plak.


Nampak tak kesan hitam tu kat kasut Adik. I terus cakap kat Adik balik buang kasut ni. Si kecik ni agaknya dia pun dah cuak, sampai rumah jer terus dia buang dalam tong sampah.


I better warn my sister also sebab my nephew pun pakai kasut croc. To all parents yang membaca please becareful ok kalau anak u pakai kasut croc atau adik beradik dengannya sebab it can happen to you too. Better safe then sorry. This is my personal opinion, I bukan nak hasut ker apa but please just be careful ok.

7 comments:

漢美女 said...

(法新社a倫敦二B十WE四日電) 「情色二零零七av」情趣產品大AV女優產自二十三日成人影片起在倫敦的肯辛頓奧情色電影林匹亞展覽館舉行,倫敦人擺脫對性的保守態度踴躍參觀,許多穿皮衣情色與塑膠緊a片下載身衣的成人電影好色情色電影之徒擠進這項AV片世界規模最大的成人生活展,估計三天展期av女優可吸引成人電影八萬多成人影片好奇民眾參觀。
成人網站
活動計畫負責人米里根承成人電影諾:「要搞浪漫a片、誘惑人、玩虐待成人影片,你渴望的我們都有。」

他說:「時髦的情色設計與華麗女裝,從吊飾a片到束腹到真人大小的雕塑,是我們成人網站由今年展出的數千AV件產品精選出的一部分,參展產品還包括時尚服飾、貼身女用內在美、鞋子、珠寶、玩具、影片、藝術sex、圖書A片下載及遊戲,更不要說性愛輔具及馬術裝備。」

參觀民成人網站眾遊覽兩百五十多個攤位,有性感服裝、玩具及情色食品,迎合各種品味色情

A片a片台上表演的是美國野蠻搖情色電影滾歌手瑪莉蓮曼森的前妻─全世界頭牌脫衣舞孃黛塔范提思,這是她今年在英國唯一一場表演。

以一九四零年代風格演av女優出的黛情色塔范提思表演性感的天堂鳥、旋轉木馬色情及羽扇等舞蹈。

參展攤位有的推廣情趣用品,色情影片有的公開展示人體藝術和人體雕塑,也有情色藝術家工會成員提供建議。

Mrs LVoe said...

lucky ur doter x ape2 akak.

Pink Mama said...

Tu lah Sha nasib baik tak apa2

mommysarah said...

erm, ingatkan kes kat email2 tue tipu belaka. yerlah, tak pernah dengar @ nampak depan mata kan...ingatkan kes nak jatuhkan CROCS ker. luckily anak u tader apa2.

Pink Mama said...

I pun ingat tipu jer bila dapat email tu but it really happen to my daughter. So pls becareful ya.

mimielola said...

Apa tulisan Cina ni, Sis?

Anyways, I sendiri pun, kalau pakai kasut tu, naik escalator cukup cautious. Nak duduk sejauh mungkin from the yellow lines.

Pink Mama said...

Lola, itu pun tak faham apa yang dia tulis. Maybe I'll get my friend to read it for me :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin