Saturday, March 21, 2009

Cars and boys

Tahun ni I bukan fanatik AF lagikan bukan macam tahun-tahun sebelum ni sanggup tak keluar malam hari Sabtu sebab nak tengok AF. Malam tadi bila Abang nak keluar dengan Ayah berdua nak pergi redeem free gift dekat Honda punya promo at The Curve apalagi laju jer ikut derang. Alah depa sebenarnya nak keluar berdua tu father and son jer tapi mamanya dengan adik-adik sibuk jugak nak ikut.




Nak tau tak apa free gift yang dapat? Tupperware jer tapi lawalah jugak. I nak topi, lawalah topi Honda tu. Kalau nak dapat free tu register dulu. Nanti Honda akan email kat kita, print it out dan bawak pergi sana and redeem. Sebenarnya Ayah dah register dulu pagi semalam lepas dia balik dari gym sebab tempat pameran tu dekat dengan gym Ayah.

suka anak bujang saya dapat tupperware ni...dia nak ler tu



derang yang sibuk dalam kereta tengok tu tengok ni

macamlah pandai nau nak test itu ini :)


time ni Ayah nak pergi redeem hadiah tu ler


Ayah, tukar kereta Mama dengan Stream boleh...alah besokkan besday Mama...kelip2 mata :P

2 comments:

Mrs LVoe said...

happy birthday sis :-)

best tau stream tuu.. my friend ade 2 org pkai. depa dok cucuk2 sha tp sha lum ade anak agi :-(

Pink Mama said...

Thank you Sha. Tulah berkenan sungguh Akak dengan Stream tu sebab spacious. So tak adalah budak2 ni nak berebut tempat duduk :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin