Thursday, March 5, 2009

Domino's Pizza Regular RM15 yesterday only

Kami makan Domino's petang semalam. Kebetulan masa lalu depan Domino's tu, nampak ada orang pegang poster tulis Regular Pizza for RM15 today only. Hubby tetiba teringat kat anak-anak dia, makanya kami bawaklah budak-budak tu makan Domino's. Actually I tak pernah beli pizza Domino's ni, selalunya memang ke Pizza Hut jerlah.

I keluar sekejap nak ambik handbag dalam kereta, sekali pusing2 minah kecik tu dah melaram dengan my shades

mamat sorang ni bising nak makan kat rumah. nak balik cepat jer..tapi ayah dia cakap makan kat Domino's ajerlah sebab bila dah sejuk tak sedap.


pizza sudah mari. 15 minit kena tunggu diaorang buat tapi tak apa sempat lagi tu baca buku cerita. By the way, I dah habis baca buku cerita tu malam tadi. Streamyx rumah pun tak ok lagi makanya bolehlah habiskan novel tu.


kami makan pepperoni pizza. favourite budak-budak ni. Kalau pergi pizza hut pun mesti order pepperoni



apa lagi terkamlah. tapikan, tak senonohlah depa ni tak bagi utensil dengan pinggan langsung. Dahlah pizza panas, terbakar lidah tau.


P/s: my 6mths old niece is in the ICU kena jangkitan kuman lepas demam for 3 days. Kalau I tak paksa my sister suh bawak pergi doktor sure ingat demam biasa jer.

3 comments:

Jade said...

owh..sian your niece...

my baby [un pernah kena jangkitan kuman.. masuk kt intensive ward 2 - 3 hari.. [alhamdulillah skrg dh ok]

get well soon [2 ur niece]

Mrs LVoe said...

nasib baik akak remind dia..

ms kici sha pnh kena infection and in bag condition pastu.. ade sket kekurangan la tp nasib baik still sihat heheh

get well soon to ur niece (pinjam ayat jade sat)

Pink Mama said...

Thank you Jade and Sha, unfortunately still tak leh tengok my niece sebab dia still in ICU :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin