Wednesday, March 11, 2009

Senyuman plastik kerana mendapat sebeban pensel

Sebenarnya I nak keluarkan post ni tapi dah termelencong tang lain pulak. Ada orang senyum plastik kat bawah ni. Macam nak tunjuk gigi pun ada.



Sebenarnya ada budak happy sebab jumpa sebeban pensel. I saja jer simpan pensel yang ayah dia bawak balik dari seminar. Adalah stok-stok pensel kalau pensel budak-budak ni hilang ke...which is always.


Dapat dekat dia sekejap jerlah pensel tu hilang tu. Rumah kami bersepah-sepah dengan pensel free sebab selalu benar ayah bawak balik pensel dari seminar.

kira dik, kira.

lepas tu simpan balik pensel Mama tu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin