Wednesday, March 4, 2009

Kuman Kumon

Inilah yang terjadi kalau terlalu banyak ker sampai tak tahu yang mana satu nak mulakan dulu. Rasa macam kerja datang bertimpa-timpa. Kusut fikiran sekejap sebab nak mengejarkan semuanya. Makanya breakfast pun bertukar menjadi makanan lunch. Oppsss...baru teringat nak kena hantar urgent email out sebelum lupa. Tetiba rasa macam nak termuntah jer sebab memikirkan workload yang banyak...tapi sempat lagi tu berblog ya :P



Kotak tissue ditaja oleh department brand Giant saja. Itu pun kira bagus dah ya dept nak sponsor kalau tidak belilah sendiri especially musim2 orang selsema ni.

Anyway, malam tadi I nak pi jumpa cikgu Kumon anak I, diskus sikit pasal matter pelajaran anak. Tak ada apapun sebenarnya cuma nak ceritalah, masa I mula hantar Abang kat Kumon ni kawasan kedai2 ni baru bukak. So kira pusat Kumon ni antara pelopor kat sinilah, even kedai kat bawah tu pun tak bukak lagi dan we have no idea kedai apa pun kat bawah Kumon tu. Sekali sekarang, restoran cina yang bukak kat bawah tu. Dah ler mereka menyajikan hidangan yang memang haram dimakan. Macam tak comfortable nak lalu celah2 makanan haram mereka tu untuk naik ke tingkat satu Kumon. I selalu pesan kat anak I jangan lalu kat tempat yang mereka masak tu. Udah ler tumis menumis semua kat luar kedaikan. Hmm..dah hantar kat situ nak buat macamanakan. Tapi semalam I balik dari Kumon Abang tu terus mandi sebab rasa macam tak "halal" jer. Get what I mean?



aiyaaa...tersnap gambo momtot Ah Soh manalah ni. Anyway, inilah tempat nak kena lalu everytime nak naik pi Kumon tu.

2 comments:

Marisa said...

hish.... saya tak leh gak bau/lalu tpt2 mcm ni. terus nak termun***

Pink Mama said...

Marisa, itulahnya. Ada macam bau semacamlah.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin