Saturday, November 1, 2008

Kakiku berbalut...does that mean I can't go shoppng?

Disebabkan kaki sakit sangat I hopped jugaklah ke panel klinik office. Luckily tak patah, just a sprain. Doktor kata disebabkan ligamen tu dah terstrech atau tear sebab sprain yang dulu, so kaki senang nak terseliuh pada tempat yang sama.

macam ni kaki saya terpeleot semalam...atoiii...sakitnya....

So hari ni dan semalam, saya jalan terhenjut-henjut. Doktor suh buat treatment lampu infra red kat kaki yang bengkak tu. Actually, tak ada panas sangat. Lepas tu kaki dibandage. I have to buy a ankle guard besok.

menahan sakit jer ni....


kaki dah kena bandage

Tapikan dengan kaki yang terhenjut-henjut tu, sempat lagi ke One Utama pergi beli hadiah for my niece, rembat sepasang gaun for Adik and mak dia t-shirt sehelai. Hati nak pi menjenguk gak Vincci tu tapikan, nak pakai kasut tinggi apa....kaki dok berbalut ni...huhu

4 comments:

cik wanie said...

kakak nie,
dah sakit2 tue,
duduk rumah,
x mo jln2,
OU tue dah lah besar,
sempat lagi kan...

hahahaahhaha...

get well soon kakak:)

Pink Mama said...

Wanie, hehehe....sempat lagi :P

Nad Eusoff said...

ler..tepeleot ke kak..
len kali hati hati yer

Pink Mama said...

Nad: excited sangat nak pi shopping...hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin