Thursday, November 20, 2008

Tudung Ikin RM10?

Pagi-pagi lagi dah dapat email yang kat atas tu. Ha...tudung Ikin RM10...biar betul. Nak kena pi tengok cepat ni sebelum kaler yang cun-cun dirembat oleh orang lain. Mana nak dapat weii tudung Ikin tu RM10. Alangkan kat Butik Ariani tu pun jual RM75.00.

Dengan langkah bersemangatnya sanggup tu pi floor atas kat tempat member yang jual tu pi tengok. Alamak alangkah kuciwanya.....rupanya macam tudung Ikin ada tapi actually nan ado. Cheap imitation...ialah what to expect from a RM10 tudungkan. Dengan span tebalnya kat awning tu...tak lawo langsung. Tengok ler gambar my friend kat bawah ni...muka modelnya pun kena diblurkan sebab mukanya ala-ala terkezut gitu.

Kembang semacam jer kan awningnya. Kain pun low quality punya kain. Tapi kan I found one website yang ajar macamana nak buat tudung Ariani/Ikin ni sendiri. So kalau rajin nak buat tudung tu sendiri, pergilah jengok kat sini.



Belakang bangunan MAS tu hari Friday jer ya, kawan I kata ada orang jual tudung Ikin ni RM35.00. Besok nak pi jengah ler manalah tau kualiti ala-ala sama dengan tudung ori tu but with a lower price :)

4 comments:

mimielola said...

Ahahaah.. Mmg cheap imi. LOL

Pink Mama said...

Itu ler....tak per besok I pi tengok kat belakang Bangunan MAS tu plak. Kalau ok, I'll post it here :)

Nad Eusoff said...

wah..tudung ikin la pulak..macam2..
dulu tudung stail misai datuk k..
muahahah

biler la nak ada tudung stail misai pak saye pule

Pink Mama said...

Nad: itu coming soon :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin