Monday, November 24, 2008

Eyeliner nak habis


Disebabkan mata saya yang kecik (read: sepet ler) so I rely on eyeliner untuk memberi ilusi mata besar ler kekonon. Tapi my CD waterproof eyeliner dah tinggal sikit (dah pendek ler), so it's time for me to buy a new one.

See dah kronik betul dah my eyeliner tu. Itu pun nasib baiklah ada smudger kat belakang tu so dia masih boleh dipegang. Tapi tadi tengahari I saja2 pi Stila punya counter kat Pavilion tu nak tengok Stila Kajal eyeliner tu sehitam CD punya eyelinerkah. Tapi SA kat situ dah ushakan Stila smudge pot dia kat I. Wah siap try pakai lagi. I like sebab memang pekat hitam dia. Nampak besar mata I lepas tu. Masalahnya smudge pot tu kena apply pakai brushlah pulak. I ni bab ni faillah sikit sebab tangan tak steady sangat. Tapi I suka sangat dengan smudge pot ni sampai I balik kerja it's still maintain jer.






Should I stick to my CD waterproof eyeliner or should I get the Stila smudge pot. Mak dalam dilemma ni...tolong....





3 comments:

mimielola said...

Ahahaha.. Kontotnya! I pun pakai CD Waterproof eyeliner gak. Suka!!!!

Pink Mama said...

Tu ler dah kontot sangat.Tapi I mmg suka CD eyeliner ni

mimielola said...

Tp kan, kontot la senang nak pakai (to me, la)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin