Saturday, November 1, 2008

It's her first....

It's my niece first birthday. Actually her birthday was on the 30th tapi mummy dia nak buat besday party hari Sabtu. Iyalah hari lainkan susah sikit nak buat jamuan. Nenek dengan rela hatinya buat sandwiches and agar-agar coklat. Acu pulak seperti biasa buat specialty dia, puding caramel sementara Mama Long bawak perut...hehehe. Tak boleh nak buat apa-apalah sebab kaki sakit tak boleh nak berdiri lama...nanti kaki tu terpeleot sendiri :(

Banyak lagi makanan lain sampai kenyang gilerlah. Nak makan malam ni tak larat dah. My sister tapaukan balik kuah kari ayam dengan roti jala. Kuih muih lain pun ada, semua sumbat masuk fridge dulu.


kek macam besday girl...accept the besday girl actually has lesser hair



Abang and Adik with besday girl

tak sempat rasalah semuanya sebab kenyang sangat makan spaghetti, sate and chicken pie
susah betul nak suruh besday girl concentrate


minah dua beradik ni memang suka posing :)



my sister, mom, besday girl & I

me & my sisters

Walaupun kaki sakit tapi perut kenyang :P

4 comments:

Nad Eusoff said...

wah..byknye mamam!
hiks...
jeles

Pink Mama said...

Nad: tak habis tu, sampai kena tapaukan orang balik :)

mimielola said...

Eh, my comment tak keluar? Ke I comment kat salah entry td?

Anyways, you pakai software apa ye, nak blur-blurkan gmbr ni?

Pink Mama said...

Mimie: I guna yang kat sini http://www.picture2life.com/
u boleh buat macam2

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin