Friday, November 7, 2008

Dah masak baru bagi tau

Decide to masak simple-simple jer hari ni sebab penat pagi tadi pergi buat physio again. Selepas penat masak kari ayam dengan telur dadar goreng.





Ayah cakap we're invited to a birthday party kat rumah neighbour. The kids were excited sebab katanya ada clown segala. Pukul 8.30 start, lepas hantar Abang to Kumon, kena rush cari hadiah for the bday girls.
Kalau aku tau ...tak ada kuasanya aku nak masakkkkk. Ayah kata simpan makan besoklah nampaknya. :P

4 comments:

cik wanie said...

akak,
apa kata akk pastkan lauk tue kat wanie saja,
blh x??
tgh lapar nie,
hehhehehehehe:)

Pink Mama said...

Wanie: kalau Wanie dok sebelah rumah Akak...memang Akak bagi Wanie jer. Tapi tak gerenti sedap ye :P

:: vErde+hAzizi :: said...

HEHEHE..takpe...look on d bright side...esok tkyh masak dah for lunch! ;) more time w d kids!!!

Pink Mama said...

Verde: tu ler selamat tak payah masak hari ni + dapat pi jalan awal sikit :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin