Monday, November 10, 2008

He wanted grey, but he got pink



Mama Pink dapat kad invitation kahwin from collegue kat opis tu. My collegue tu lelaki so dia kata kalau ikut dia, dia nak kad tu warna grey tapi kuasa veto terletak pada fiance dia. So pink rules...hehehe.

Wedding receptionnya lama lagi 26hb Dec tapi kadnya dah kami semua terima. Sorang satu ya...tak mainlah kongsi-kongsi. Katanya sekeping kad cost him about RM5. Tak perlah nanti kawin nanti kutiplah duit angpow banyak-banyak. Collegue yang nak kawin ni Chinese. I tak pernah lagi attend Chinese wedding. Dia buat kat hotel kat downtown ni. So Insyaalah attend kot.

Where's my old cheongsam....hehehe...ada ka?

2 comments:

cik wanie said...

wah akk,
nak pakai cheongsam yer,
mesti cantik kan,
hurm,
jgn lupa letak kat blog tau,
nak kasi komen

Pink Mama said...

Wanie: eee...seganlah Akak :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin