Saturday, November 8, 2008

window shopping konon

My must use daily, Dr. Feelgood dah hampir nak habis. My benetint dah kering kontang. Nampaknya nak kena beli.
I bought these at Parkson, KLCC. Nampak gayanya kena pergi KLCC or Pavilion ler beli these two products. Tempat lain tak sure kat mana ada Benefit ni. Kalau kat One Utama ada kan senang. Kalau tak pakai Dr Feelgood ni rasa macam tak lengkap pulak nak bermake-up :P . Kalau nak tau review pasal product ni, you can klik sini

Anyway, I caught her doing this (gambar below eh) while I was driving. Reading my beauty magazines...is she 6 or 16 ...hehehe...tu Mama Jr. By the way sakit sebenarnya bawak kereta sebab ankle tak baik lagi nasib baiklah kereta auto,kan dan gym Ayah tu dekat jugaklah dengan rumah. Ayah malas nak parking kat gym tu so I had to drive and pick him up sebab lepas tu nak keluar pi window shopping terus.




Window shopping ehhh...tertangkap gak selipar sepasang from Sheerberry yang kat One Utama old wing tu. I suka kedai ni sebab kasut dia comel-comel gak. This one got 30% less :) Nak rehatkan selipar yang satu lagi tu sebab sayang yang tu hadiah from Ayah.




Tergoda nak beli heels tapi kenalah sedar2kan diri, tunggu sampai kaki baik dulu :P

5 comments:

Nad Eusoff said...

lawak akk ni..ngah sakit kaki pun sempat beli kasut..
hihi

Pink Mama said...

Nad: isykk....kasut punya pasal ...sempat jer :P

mimielola said...

I pun baru je beli barang Benefit last Friday. I bought That Gal.

Pink Mama said...

Mimie: That Gal I tak pernah try lagi. Best tak?

mimielola said...

Haha, belum pakai lg. Nanti dah try I bg testimonial. Hopefully tak berminyak lah.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin