Tuesday, November 25, 2008

Kelas komputer Adik

Ni Adik buat illustration guna paint application kat laptop Ayah dia. Tak yah guna mouse pun macam Mama dia. Bila tanya, Adik dah besar nak jadi apa. Di jawap nak jadi artis....jadi grafik artis ler anak aku ni nanti. Cik Kak ni memang suka melukis. Adik, Mama hantar Adik pi sekolah....Adik belajar melukis jer ya dalam kelas komputer tu.



Ayah dia blur , " Ni gambar apa ni?"

Gambar orang pakai songkoklah Ayah. aiyohhh....

4 comments:

mimielola said...

WAh.... creativenya!!!!!

Pink Mama said...

She learn that at CEC. They have computer class.

mimielola said...

Psst, mula-mula, sekali pandang nmpk mcm botol perfume. :P

Wah, hebatnya budak2 CEC. Hopefully my daughter pun okay la nanti hendaknya. Err.. kalau dr segi personaliti, how's your daughter? BErdisiplin ke tak?

Cam, kalau kat daycare ni, I tgk my daughter ni adapt to mcm2 ragam. Kat CEC mcmana kawan2 anak u?

Pink Mama said...

Centre yang I hantar anak I tu, cikgu2 dia tegas sikitlah. Tapi oklah + tiap2 hari bawak balik homework / exercise...letih I tau.

Anak I bangsa berkawan dengan semua orang + her English is improving maybe sebab cikgu dekat CEC tu semua cakap omputih ler I rasa.

Lagi pun dia suka sangat sebab ada gym class dan especially swimming lesson every Friday tu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin