Saturday, November 8, 2008

Playground theme bday party

Last nite ada birthday partykan, ingatkan buat kat dalam rumah rupa-rupanya kat playground kat rumah. Disebabkan info yang salah oleh Ayah, I only bought ONE present for the birthday girls. Dia tak sure birthday sorang ke dua...Adik cakap dua, Ayah cakap satu....Mama confuse!

I think it's a good idea sebab ada BBQ dan the kids are happy sebab luas tempat diaorang nak main-main. Rasa macam picnic pun ada.

Comelkan diaorang buh belon macam tu to the entrance.

Best jugak buat macam ni. Nak makan banyak sikit pun tak adalah segan sangat sebab ala-ala tak berapa cerah gitu,kan...hehehe



budak-budak seperti biasalah kerumun Mr. Clown tu.




the best part was that, the bday girls parents siap ambik truck ice-cream. Rasa macam kat theme park pulak. free ice-cream for all the guest :)





Macam-macam games yang diaorang main. Adik seperti biasa mesti participate punya. Yang lagi berdua tu seperti biasalah, buat kerja sendiri.



Oppss...tak nampak pulak bday girl nak tiup bday cake.


So, all I can say is that. It was fun and a great idea too. Ada 3 birthday coming up ni in Nov and Dec for my family. Makan pun best so 2 thumbs up :)

3 comments:

cik wanie said...

wah akk,
mcm meriah jer kan birthday party tue,
dulu masa wanie kecik2 x der cenggitue kan,
hurm...
mesti best,
hehehehehehehehe....

akk segan nak mkn byk,
bukan ada org nak marah kan:P:P:P

Pink Mama said...

Wanie, apa kata besday Wanie nanti buat kat theme park, sure best. Isykk...tak ada orang marah tapi sendiri mau ingatlah...hehehe

cik wanie said...

wah wah wah cadangan akk tue,
mcm best lah,
tapi kak,
wanie thn 2009 impikan sebuah jamuan bertema kan BBQ NITE...
hurm....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin