Friday, October 31, 2008

Plan tergendala...

Dah berkobar-kobar ni nak pergi Parkson Pavilion nak cari kasut. Sekali kaki terseliuh depan office tu. Terus terduduk kat tepi jalan tu menahan sakit. Malunya kat orang lalu lalang. Ada jugak yang baik hati bertanya, ok ke tidak.

Nampak tak dah bengkak tu. Nak jalan pergi klinik, alamak tak larat rasanya sebab sakit sangat ni. So option kedua, sapu minyak tiger balmlah dulu....huhu.....sakitttttt.

I always sprain on same side of the leg....always. Agaknya tulang dia dah tak kuat kot. Kesan hitam kat buku lali tu according tu doctor, pernah patah agaknya. I pernah jatuh tergelincir kat rumah orang kawin. Lepas tu kaki bengkak giler, tak boleh berjalan. Suruh my mak sedara urutkan aje. Should've gone for an x-raylah masa tu.

Rosak plan nak cari kasut nak pi rumah orang kawin dengan my niece punya birthday party besok :(

3 comments:

Mrs Taz said...

alalala shian dia ... kalo baru terseliuh jangan urut dulu nnt lagik bengkak ..baik gi doktor cepat² ... saya dulu terpelecok gak kat OU takleh solat cam biasa kena solat pakai kusi .. sebab tak leh duduk antara dua sujud and tahyat .. mmg sakiiiiiit sangat

Get well soon ye.. :)

mimielola said...

Tu lah, u dah pegi jumpa doctor ke belum? Ish, I tgk gmbr ni pun cam serious je dah la u sebelum ni pernah kena jugak.

Pink Mama said...

Mrs Taz and Mimielola: Thank u for your concern. Dah pergi dah doktor, doktor kata nasib baik tak patah. Tapi kena pakai bandage and dia suruh beli ankle guard :(

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin