Sunday, October 19, 2008

Bendasing dalam party pack

Ceeewah...tajuk punyalah gempak ya. Sebenarnya hari ni anak-anak saya telah meng'discover' benda baru dalam party pack yang diorang dapat kat open house rumah kawan Ayah diorang.

party pack princess yang terdapat ini didalamya....


Tiga-tiga pelik tak tau apa kebendanya ni. Begitu teruknya anak saya, tak tau macamana nak main benda ni sampai Mama dengan Ayah diorang yang kena demo kat budak-budak bertiga ni.I can still remember, masa kecik-kecik dulu selalu main tube belon ni...apa nama belon ni ehh...I pun dah lupa.

Mama buat demo ya...



Kesian budak-budak sekarang ni, asyik ngadap computer dengan video game jer. Sapa boleh ingat mainan lain zaman 80'an & 90'an yang popular?.

3 comments:

Mrs Taz said...

uhhuuu...saya suka men belon ni masa kecik² dulu ... sekang budak² ni men bubbles je @ buih sabun tu .. hehehe ..macam rubik jugak ek sekang dah popular balik ;)best² teringat masa kecik² dulu..

mimielola said...

Ahahahah, klasik ok. I pun tak tau apa nama mainan ni

Pink Mama said...

Mrs Taz: I pernah sanggup tak makan sebab nak main rubik cube tu :)

Mimielola: I try google gambar tube belon tu...nasib baik terjumpa although tak tau namanya..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin