Thursday, October 23, 2008

Durian cendol yang umphh

Hari ni lunch kat foodcourt Pavilion. Sebenarnya hari ni langgar pantang sekali lagi, makan nasi lemak for bfast. Sungguhlah menggemukkan. Ini semua sebab tergoda dengan bau-bauan nasi lemak yang my my collegue makanlah ni. Diaorang ni semua tiap-tiap hari belasah nasi lemak. Kalau buat monthly weight check agaknya, mesti badan sorang-sorang naik punyalah.

Semalamkan dah kena dera buat kerja time lunch so hari ni balas dendam pi makan kat Pavilion. Tujuan sebenar nak cari kasut platforms yang macam gambar kat bawah ni. Last Sunday dah terbekenan satu kat Vincci Ikano Centre tu tapi tak ada saiz 5. Pergi kat Padini kat The Curve tu tak ada pulak. So hari ni cuba nasib tengok kat Vincci Pavalion pulak. Malangnya, sekali lagi tak ada. I saw one at Charles and Keith tapikan memandangkan duit gajinya belum dapat lagi (cepat ler sikitt ooii....) dan check yang baru dapat tu belum clear lagi. Check apa ya?. Itu next post ya. So terpaksalah ku pendam dulu.

Silalah jamu mata jer ya...

durian cendol

ni kawan I punya ...licikang rasanya


ada prawn dalamnya...sedap

my friend had this


I makan beef naan wrap...kenyang makan dua ni


5 comments:

a NuTty StuDent said...

sedapnyerrrrrr..how i wish to have them tooo...salam perkenalan yerk!..nama manja apa ek...hehehehehehe...

Pink Mama said...

Hi Nutty student. Salam perkenalan to u too. Nama manja ...panggil ajer Kakak :)

Nad Eusoff said...

wah..durian chendol!!!
jeles hoke..
hiks..
itu menggemukkan ke menguruskan sis?
huhu

kebab tuh sy geram hoke

cik wanie said...

alamak akk,
nie yg nak terjah PAVILLION esk nie,
huhuhuhuhuhu....

hurm...
sedapppp ooooo cendol durian,
yummy yummy yummy:)

Pink Mama said...

Nad & Wanie: bawak banyak2 bersabar ye :) Huhu...mmg menggemukkan makanan ni semua ...hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin