Thursday, October 23, 2008

Little Red Riding Hood?

This little red dress will make it debut on this Saturday. Remember this story . The red shoes is meant for this red dress. My daughter is counting the days to her concert day. Siap pesan lagi, " Mama, teacher kata baju tu jangan gosok dan basuh. Teacher kata nanti Mama kena letak makeup kat Adik". Oklah, Mama jadi makeup artis Adik nanti :).That's why I love having girls, anak lelaki ku asyik jeans, tshirt, shirts & baju bola...tak leh main dress up. I can still remember, when he was a baby, we (my sister and me) pi ikat toncet kat rambut dia ler...mengamuk Hubby saya tau...hehehe.


Alang-alang dah ambik gambar tu, ambiklah sekali sebahagian collection handbag my girls. This just part of it. Nampak gayanya mak borek, anak rintik :)

ada lagi tu...letih beli bag diaorang ni. Beli bag Mama lagi bagus :)

2 comments:

mimielola said...

My daughter, hari tu I offer dia nak belikan bag Barbie. Boleh tak, smpi Parkson je dia blank, tak tau nak beli apa. Hadoiiii la,rambang mata rupanya anak I. Bukan sekali, ok. 3 kali pun camtu jugak - blank! LOL

Pink Mama said...

Mimie, too much choice agaknya, tu yang dia rambang mata agaknya. Girls will always be girls. :) Kalau boleh semua nak dirembatnya.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin