Monday, October 27, 2008

Raya lagilah



Kenapakah saya memakai selipar warna pink?. Sebab saya telah dipaksa oleh minah pink dua orang itu. Tiga hari cuti, 3-3 hari dapur saya tak berasap sebab banyak undangan open house. Orang dah jemput pi jerlah kan. Ikutkan hari ni malas nak keluar rumah sebab besok dah kerja balikkan tapi hari ni ada 3 openhouse. Nasib baiklah ada drebar....hehehe

2 comments:

mimielola said...

Ala cute sgt Mother & daughters in Pink!

Anak I pun semua nak pink. Haiyooo.. I ni, yg suka kat pink dah jd muak dah pasal my daughter punya barang2 sume pink. :P

Pink Mama said...

tu ler kalau girls mesti warna pink :) Nak belikan diaorang warna lain, diaorang tak nak...hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin