Tuesday, October 14, 2008

A peep into my office makeup bag

What did I do while the rest of my collegue ZZZzzzzzZZZ in the office?. Ya...budak-budak ni semua suka sangat membuta tengah-tengahari ni. Kalau ada orang call dari pukul 12.30 sampai 2 petang tu jangan haraplah sesapa nak angkat telepon sebab semua tengah membuta. Jangan tak tau siap ada bantal dengan selimut sekali budak-budak ni. Kadang-kadang boss siap datang kejut tu...begitu kronik sekali mereka.Me? I sleep at my chair....itu pun kalau tak keluar lunch ler (tapi saya tido2 ayam jer).

What was I saying just now....ohhh...ini kerja saya sementara diaorang ni semua tido. Selongkar bag makeup saya. Banyak sangatkan for just to reapply lepas solat tapi it comes in handy kalau tetiba kekawan nak bermake-up.

Banyak barang-barang yang tak perlu bawak sebenarnya tapi nak gak bawak...

Vicks dengan minyak kapak tu penting untuk hidung tersumbat dan pening kepala. Ada orang pernah tanya bulu mata palsu tu nak pakai bila.....jawapannya....adalahhhhhhh

sebenarnya mengorek bag makeup sebab nak cari penutup pencil eyeliner ni


Itu jerlah kisah tuk tengahari ni...

3 comments:

cik wanie said...

wah akk,
byknyer brg2 make upnyer,
yg pasti wanie rasa tue lipstik MAC kan,
hehehehehehehe:)

Nad Eusoff said...

mak aiii..dah bley jadi make uo artis dah nih..weee...

Pink Mama said...

cik wanie: tu baru sikit jer tu...ha'ah lipstick MAC...tau jerkan :)

Nad: boleh ler kalau tetiba nak jadi bidan terjun :P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin