Saturday, October 11, 2008

Gugur lagi airmata

Hari ni stok airmataku habis dah kot especially lepas tengok cerita ni tadi.....


cantik sungguh mata Aisya tu...

touchingnya tengok cerita ni. Besar sungguh pengorbanan Aisya tu sampai sanggup nak berkongsi suami, kalau aku ler siap suami ku itu ku belangkung dulu :). Tetiba rasa macam nak pakai hijab pulak. Kalau tetiba pakai purdah bagai hari Isnin nanti pergi office, pengsan agaknya boss aku tu. But seriously, Rianti Cartwright yang main peranan Aisya tu lawanya even nampak mata jer.

I'm sure I'll have puffy eyes tomorrow morning. Alamak macamana ni ekk...besok ada 2 open house. Nampaknya terpaksalah menempek concealer kat mata lebih sikit. Hujung minggu ni jer dah dapat 4 jemputan untuk makan. Alhamdulillah...nampaknya tak berasap ler dapurku hujung minggu ni.

2 comments:

cik wanie said...

salam akk....

mmg cerita tue menyedihkan,
mmg touching,
tapi byk yg cut,
kalau tgk kat dvd atau vcd,
lagi best,
huhuhuhuhuhuhuhu

Pink Mama said...

Pink Mama to cik wanie: oh iye ker?. harus pi beli vcd ni. Rasa macam rindu pulak kat Fahri & Aisya.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin