Wednesday, October 22, 2008

Deraan lunch time

Don't be alarm!. Bukan dera fizikal, deraan mental jer. Bos saya telah mendera saya buat keje time lunch.
There goes my napping and facebook surfing time ;)

Itu ler lain kali kalau bos tanya" You're not going out for lunch?". Cakap aje ya...kalau tidak you are gonna be stuck during lunch time doing work :( (Tapikan sempat lagi update, blog...hehehe)

meja ini sebenarnya telah disusun supaya kelihatan kemas sebelum mengambil gambar. Jangan percaya dengan gambar yang anda lihat ini :P

Anak saya, Abang dapat MC 2 hari sebab demam, selsema, sakit perut dan batuk.Terkejut mamanya, masa nak ambik ubat dan bayar tu sebab banyaknya ubat. Anak aku ni, dah ler penakut makan ubat. Ingat lagi masa dia kecik-kecik, Ayah dia kena kepit dia celah kelengkang bagi makan ubat. Kalau tidak dia spit it out. Mama dia jangan cakaplah, tak kuat nak pegang budak tu meronta.

6 jenis...pengsanlah budak tu nak makan

2 comments:

mimielola said...

Oh anak I pun dulu sikit punya susah nakmakan ubat. Dah la pegang tangan kaki bagai, kena tiup pulak muka dia lepas bg ubat so that she couldn't keluarkan balik!!

Tp skrg anak I alhamdulillah.. dah tau kepentingan makan ubat. Cuma ada jugak certain ubat yg dia liat sket.

Pink Mama said...

Mimie, my nephew pun sama susah makan ubat. Only the girls jer yang senang telan ubat. Yang lelaki semua kena kejar diaorang dulu.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin