Monday, October 20, 2008

One more to get free lipstick

If you are a loyal user of MAC makeup you would know that they have a special recycling campaign where customers can exchange their used makeup container for recycling (bagi yang dah habislah ya...jangan ler yang ada lagi makeup tu...sayang :)) If you bring back 6 empty container, you will receive a free MAC lipstick. So far I've managed to get 2 free lipstick. Currently I have 5 empty ( actualy 4, satu lagi tu hampir2 nak habis ler lipstick tu) so kena habiskan sebatang lipstick lagi...hehehe. Adalah 2 batang lipstick MAC ni yang aku salah beli kaler, dah beli tiba2 tak berkenan. Haruskah dikorbankan salah satu lipstick itu....emmm.

4 empty containers

yang ni tinggal sikit lagi...

Tak sabarnya nak dapat lipstick free sebatang...hehehe. I think I'm going to get "pink packed". FYI..tukang menghabiskan lipstick saya ialah anak2 perempuan saya. Pantang lepa jer bag makeup Mama diaorang, mesti kena rembat punya. Sampaikan I mengamuk kat depa, so Hubby dengan baik hatinya telah memberi duit untuk belikan anak perempuan dia lipgloss Maybelline yang murah tu so anak dia tak kidnap lipstick Mama diaorang lagi. Anak saya yang suka rembat lipstick pink saya tu berumur 5 1/2 tahun ya...see how the Ayah spoil them :(

4 comments:

Nad Eusoff said...

kaoo gitu banyak juge make-up sis yeh..huhu

Pink Mama said...

Nad: cita-cita sebenar Akak nak jadi makeup artis...tak dapat makeup orang, muka sendiri pun jadilah :)

cik wanie said...

akk,
wanie pun kalau make upkan pengantin,
mmg guna produk MAC,
cantik jer tone warna dier,
hehehehehehe...

kita leh ganglah:)

Pink Mama said...

wanie: Akak sesuai dengan produk MAC + mmg tone kaler dia cantik2,kan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin