Thursday, October 16, 2008

Right here waiting

Inilah padahnya kalau tak nak drive kereta sendiri pergi kerjakan so tunggulah sampai Hubby datang ambik walaupun dah pukul 6. Selalunya 5.30 dah hilang dah....nak balik. Mana dia ni, udah ler hujan kat luar tu.

Nasib baik ler ada orang lagi kat opis ni. Nak bukak TV malas tengok Astro malas. Kalau 6.30 kang tak sampai jugak lagi, harus tengok Sutera Maya dulu ni. Department saya ni ada bilik khas tuk de-stress. De-stress kebendanya...budak-budak ni buat bilik tu bilik tido depa.

Pemandangan dari tingkap bilik bos I

bangunan tu familiar ya...5 minit jer dari opis saya tu

tengok dah ujankan, but surpisingly jalan smooth pulak hari ni.

Mana driver saya ni....I want to go HOME!!!

3 comments:

Nad Eusoff said...

penantian suatu siksa yang yang tidak tertanggung...hiks..ternyanyi pulaks!
lalalala

cik wanie said...

mcm pernah ku dgr tajuk lagu itu,
tapi dimana yer,
hurm...

penantian suatu penyiksaan kann:)

Pink Mama said...

Memang satu penyiksaan apatah lagi bila kitalah orang last kat opis itu..huwaa.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin