Thursday, October 16, 2008

Birthday party

Yesterday was my Hubby's nephew punya birthday. Disebabkan oleh kemalasan Mama Longnya ini nak berjalan pergi beli hadiah maka I decided to shop kat Aquaria saja untuk birthday boy dan sekaligus pergi tapau lunch saya. Tapi disebabkan gift shop Aquaria tu tak ada jual wrapping paper maka dengan kreatifnya Mama Long telah merekacipta wrapping paper sendiri.

Apa hadiahnya...biarlah rahsia

lawa tak wrapping paper ciptaan saya? Birthday boy siap tak nak lepaskan hadiah sebab suka sangat gambar kereta tu


Hubby sebenarnya dah jemput anak-anak dari rumah nenek diaorang (rumah my mom) tapi disebabkan hujan maka kami decide lepak kat KLCC dulu sampai hujan reda lagipun birthday party lepas maghrib.Sementara menunggu Ayah diaorang solat maghrib, these two girls dah tranform jadi Spider Girls. Kalau tanya si Adik kenapa dia punya topeng hitam. Dia akan jawap, " Adik yang jahat punya, Kakak yang baik". Memang patut pun sebab dia yang naughty sekalipun, Kakak selalu kena buli.



Spidey in action


Gambar dengan KLCC dan KL Tower ni saja jer diambil sebab lawa. KLCC siap berkabus kat atas tu dan KL Tower tu warna purple, cantik sangat.


Kami sampai dah dekat pukul 8. Dah ramai dalam rumah. MIL saya menyorok kat bilik belakang sebab segan ramai sangat tetamu.


ntah apa yang dibelek budak berdua tu. Baju oren tu besday boy.

Oh ya before I forget, I had this for lunch. Tropical Chicken Pizza....tak sedap (that's my personal opinion). I only ate one slice, yang lebih tu tapau bawak balik.

ni kawan saya...dia punya spaghetti lagi menyelerakan from mine :(

2 comments:

cik wanie said...

next hadiah tuk cik wanie plak kan,
hehehehehehehehhehe...
[gurau ajo]

jgn mare yer:)

Pink Mama said...

Cik WAnie nak hadiah ehhhh....boleh tapi kena buat besday party theme spiderman. boleh? :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin