Sunday, June 7, 2009

We got free purses

050620091481 050620091482 050620091483 050620091484

050620091485

Adik ni datang office kitaorang last Thursday. Yang apply credit card dengan dia semua ladies sebab semua nakkkan free pulse termasuklah orang yang menulis ni...hehehehe.
Ada yang tanya purse ori ker?. Kena kawin dulu dengan adik tu ler kalau nak purse ori. Gelak jer dia :)

Disebabkan adik ni baik dan sabar melayan akak-akak kat office I ni, makanya I cakap I'll put his face and contact no. in my blog. So kalau sapa-sapa nak apply credit ker atau personal loan, calllah adik ni ya. Tu no tel dia ada kat name card dia tu.

2 comments:

Mrs LVoe said...

bagus yea HSBC skrg nie kasi freebie.. sha rasa last time sha cuma dpt organizer je. boring :-(

Pink Mama said...

Sha, itu yang laju jer memasing mengapply :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin