Sunday, June 21, 2009

Majlis cukur jambul

Semalam sebenarnya majlis cukur jambul my niece. Dah 10 bulan baru buat majlis cukur jambul ya. My niece ni lahir tak cukup bulan, so dia duduk hospital dalam 3 bulan. Lepas tu tak boleh keluar rumah sangat jumpa orang sebab immune system dia tak kuat sangat dan dia banyak keluar masuk hospital. So makanya 10 bulan barulah boleh buat cukur jambul.

DSC02770

DSC02820  nasib baiklah dia tak mengamuk masa majlis, mood dia ok jerDSC02773

itu pun sebenarnya dia dah mula nak mengamuk dah tu

DSC02788

 

DSC02831

bergambar dengan pengantin kecik

DSC02835

last-last pengantin kecik sampai tertido sebab penat sangat

DSC02840     

DSC02844DSC02854 feast of the day.

Caterer yang sama kater semua wedding kami adik beradik. My parents got a very good pricelah dan makanan memuaskan hati.

2 comments:

Mrs LVoe said...

meriah yea cukur jambul.

Pink Mama said...

Kawan bapak dan mak Akak yang ramai + sedara mara :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin