Monday, June 22, 2009

Black is the color

Kantin balai polis tutp lagi hari ni, so kena cari alternatif tempat makan lain



kebetulan dua orang ni pakai baju macam uniform pulak. Baju kurung hitam dengan kain batik lepas :)
I pun pakai baju hitam putih hari ni, sampai kena tegur nak berkabung ker...semua pakai kaler hitam. Black is slimming you know....katanya.

Last-last makan kat Samuri jerlah sebab senang. Sate tetap ada, dah ada kat kedai satekan mestilah makan sate.


nasi goreng paprik yang tak berapa kick sangat compare tu Vicchuda ker. Tapi makan jerlahkan, rezeki.

4 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaaa...teringin satay la plakkkk ;p

Pink Mama said...

Verde dear...hehehe....marilah datang Damansara Utama ni I belanja :)

akak_bieza said...

haiyoo..very the koperat sgt..kaler black black gitiew...

*FullofCraps* said...

Salam..

i've changed my url.. if u still interested to read my blog, pls fwd me ur email, will send u the invitation.

Thank you!

my email >>> nora_shah@hotmail.com


Rgds,
Aunt Nora of Mom-Secretpages

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin