Saturday, June 20, 2009

Lepak until 9pm

Yesterday after work, decided to go lepak with a friend. Office pun dekatkan, lagipun actually minah ni ajak lepak tengahari semalam kat The Curve tapi sebab nak pergi melawat orang sakit kat hospital makanya tak jadi. So melepak sessi petanglah pulak lepas kerja. Sekali sekala melepak dengan kawan, apa salahnyakan walaupun banyak betul gangguan dari anak-anak tanya pukul berapa mama nak balik.
Mama nak lepak sekali sekala pun tak bagi peluanglah budak-budak ni. Sang ayahnya tak kisah, bagi green light lagi.

suka kau ya dapat masuk blog aku...hehehe

ice lemon tea and ice coffee. I had tuna sandwich too, itu pun still lapar tengah-tengah malam. Perut ni dah biasa makan nasi susah betul kalau tukar diet seharilah.

lepak at table 42 almost for 3 hours mengenangkan kisah lama. Ialah she's my partner in crime masa kat kolej. Kami dua orang kaki sakat orang masa kat kolej. Dia pernah ponteng kelas semata-mata nak ikut I & my classmates pergi zoo negara...tak ada kerja sungguh kami semua. Zoo negara pun jadi semata-mata nak ponteng kelas...hehehe...those were the times. Takat angkat pasu bunga halang laluan kereta kekawan nak keluar dari kolej tu memang selalulah sampaikan kawan2 dah tahu siapa punya kerja kalau ada pasu bunga tengah2 jalan tu :) Kalau diingat-ingat nakalnya kami berdua ni.

minah ni tak puashati tu, siap ambik gambar sendiri lagi


muka orang yang angkat call dari anak 5-6 kali tanya pukul berapa mama nak balik. Alah pukul 9 mama baliklahhhh.....

2 comments:

Mrs LVoe said...

once a while outing gn friend mmg akan lupa masa nk balik rumah ;-)

Pink Mama said...

hehehehe...itulah Sha. Lagipun bukan selalu :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin