Monday, June 1, 2009

Mama barber

Barber katanya, bukan salon ya

gambar sebelum rambut dipotong, masih lagi boleh senyum-senyum. Bagi potong sama panjang atas kening. Alah ni senang jer tak pakai pergi salon potong rambut


rambut belakang pun dikerjakan oleh mamanya sebab geram tak even. Ini kes tak tahan punya pasal :) Belakang pun potong sama lenght jer

mana tak katanya macam barber, gunting dengan sikat jer. Ohhh dengtan penyembur air tu jer

Hasil lepas potong rambut tak ambiklah pulak gambarnya tapi gambar yang dengan Barbie kat post sebelum tu lepas potong rambutlah tu. :)

2 comments:

Mrs LVoe said...

sha nk potong rambut.. tlg la potong cam anak akak.. malas nk g salon

Pink Mama said...

hehehe...boleh tapi Akak charge ler :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin