Monday, June 1, 2009

Bukan niat nak kepochi

Bila I bagitau my sister yang kami nak ke Digital Mall. Baik punya kena sound, "woiii..dah sibuk-sibuk macam tu pun kau nak pergi sana ke?". She was referring to bangunan Jaya yang runtuh tu. Ialah bangunan Digital Mall tu kan sebelah bangunan yang runtuh tu.

Kami sebenarnya nak pergi cari battery laptop sang suami yang dah ala-ala nak kong bila-bila masa tu. Paling lama pun boleh guna kalau tak guna elektrik about 20 minits. Nak buat presentation kat clients pun susah.

I tak pernah sampai lagi Digital Mall ni, selalunya ke Cineleisure Mall jer. Tapi hari ni ntah apa mimpi ntah hubby nak pergi Digital Mall. ikutkan jerlah.



itu bangunan yang runtuh tu. seksa jugaklah nak masuk area ni sebab polis dah block banyak jalan due to the runtuhan. Berpusing-pusing jugaklah kami nak masuk ke Digital Mall ni

Akak pose bagi nampak sikit tulisan Digital Mall tu


ini ajerlah hasil belian di Digital Mall. Mouse berwarna pink, mini vaccum tu dapat free. Itupun I tak sedar, Abang yang sedar dapat mini vacuum tu free. Mak suker dapat mouse baru dan tak ada alasan lagi keyboard berabuk ya ...dah ada vacuum makanya rajin-rajinlah guna.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin