Tuesday, June 23, 2009

Gastrik

I sakit perut dari pagi hari ni

Pagi tahan lagi

Tengahari tahan jugak lagi

Last-last tak tahan dah sebab sakit hulu hati

paksa jugak diri pergi klinik

alamak gastrik daaaa...

makanya makanlah ubat gastrik sampai kembung...hehehe


makanya hari ni nak berblogging pun tak ada mood sebab perut sebu ya amat...
ni pun mata nak tido jer ni.

7 comments:

mariahafiz said...

owh i had gastric last week setelah beberapa tahun tak mengalami nye.. :( tak tahannn.. skt lu hati, simptom org peknen kan.. kene redha je la.. cuma nak avoid mkn mcm2.. sbb perut takleh terima..

u mmg ada gastrik ke?

Pink Mama said...

Maria, I hari ni teruk sangat kena gastrik. Selalunya tak adalah macam hari ni. Kena avoid makan pedas dan bergoreng sangatlah kalau gastrik ni kan :)

You take care ok.

Mrs LVoe said...

sha pun ade gastric.. time bulan posa mmg teruk sha kena tp tahan gak sbb sayang nk ponteng posa.

if kena bkn bulan posa, sha mmg dh standby dlm bag ubat liquid tu & ubat kuarkn angin. kalo teruk sgt sha minta injection. baru lega :-)

get well soon akak

Pink Mama said...

Thank you Sha. Akak ni baru bercadang nak ganti puasa :)

*P.u.r.p.l.e.P.l.u.m*Store* said...

Want to buy designer bags at great bargain? I have Prada & Gucci on sale now.

Do visit my blog:
http://mypurpleplum.blogspot.com/

TQ :)

mariahafiz said...

tapi kan kakak pink, makanan pedas n goreng2 tu la sedap kan.. :)

speedy recovery yeah.. pastu leh layan makan2 lagik.. :)

Pink Mama said...

Maria, saja carik pasallahkan kalau tengah sakit2 perut tu makan pedas2 dan bergoreng.....hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin