Thursday, June 25, 2009

Hang ingat simpang tu hang punya ka?

Ha tu dia geram sungguhlah I hari ni.
Nilah bila orang kata ompompuan (orang perempuanlah) ni bawak kereta kadang-kadang careless I tak boleh nak deny. Contoh terbaik kereta kat bawah ni. Main keluar jer simpang suka hati mak nenek dia. Nasib baiklah I tak bergesel dengan kereta on my right lane tu sebab nak mengelakkan Aunty ni keuar dari simpang.
Hangin satu badan I, honk pun dia buat tak tau. Psstu bawak kereta slow-slow ala-ala nak mendistancekan her car and my car. Apa takut aku bantai hang sekali ka? (wahhh ganasnya bunyik ya)
Tapi ada satu area tu dia dah sama gak ngan I dah siap potong kekonon nak cepat. Kat taffic light terpaksa gak dia berenti. If I was the only one in the car tak perlah jugak but I got my kids in the car too. Itu yang biking hati panas. Kalau apa-apa jadi akan ku cari Aunty ni sampai ke lubang cacing.

kereta dengan pemandu bangang itu.

4 comments:

Mrs LVoe said...

aunt tu lupa kot nk tgok kiri kanan ;-)

Pink Mama said...

dia main keluar jer simpang tu...eee...geram sungguhlah Akak

jane_doe3328 said...

memang selalu jumpa driver spesis camni :(

Pink Mama said...

tak bertimbang rasa sungguhkan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin