Thursday, June 11, 2009

I need green plaster to put on my face too

plaster hijau gambar kartun. Actually somebody already tegur my plaster cute ada gambar monkey, koala, tiger...plaster budak-budak...hehehe. Ni jer plaster yang ada dalam purse, itu pun sebanarnya belong to Adik sebab dia yang suka paksa ayah dia belikan plaster kartun-kartun ni

I actually might need a few more of this green plaster. Nak plaster kat muka I yang tumbuh jerawat macam diternak-ternak. Ialah it's the time of the month again tapi bulan ni macam menjadi-jadi pulak.
Bagus camera phone ni licin jer muka I nampakkan, walaupun sebenarnya....


2 comments:

mariahafiz said...

me belikan my son plaster kartun2 tu utk dia "main".. bila dia luka sket, buh plaster kartun, terus mood dia ok.. hehe, kira leh pujuk dia la.. tp pastu, satu kotak dia nak abiskan tampal kat tempat lain jgk..

Pink Mama said...

Maria, samalah dengan anak I gak...luka sikit jer pun nak tampal plaster kartun2 tu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin