Sunday, June 7, 2009

Menjalankan daughter duty

Pukul 4.30 petang Jumaat

"What time do you finish work?"

"Kenapa?", I tanya

" I want to go to my friend's house in Kelana Jaya"

Ya, bapak saya selalu cakap omputih dengan saya tapi saya selalu reply balik in BM, unless I feel like talking in english to him.
Maka malamnya terpaksalah menjalankan daughter duty kerana adik-adik saya tak ada dirumah. Kenalah bawak my parents to rumah kawan lama derang kat KJ.

Parents tak dapat attend wedding anak kawan derang, so anak ini kena suruh suami mendrivekan my parents to KJ for them to visit the friend cause my father tak nampak nak drive malam.


Today we're driving down to Pedas with my parents for a wedding. Adik-adik semua balik kampung suami masing-masing. Akaknya suami kampung KL :)


050620091486 050620091487 050620091488 050620091489

050620091490 050620091491

decided to post the pic of the khemah becoz cantik bangat. Deco dalam rumah lagi cantik tapi seganlah I nak snap-snap gambarkan, rumah orang.Terus berangan anak kawin nanti nak buat macam ni....anak kawin?. Lama lagi tu dah berangan :)

2 comments:

Mrs LVoe said...

mmg cantik. sha pun tpegun

Pink Mama said...

Tadi rupa-rupanya wedding planner ni keluar kat Bernama. Websitenya www.thepoetryofflowers.blogspot.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin