Friday, June 26, 2009

Kerana sebiji bag

Sebelum tu ya…apa imbuhan untuk bag ya? Sebijik ker sebuah….confuse sekejap. Makanya kalau anak punya results BM teruk, nampaknya tak bolehlah nak marah sangat sebab the mother also lebih kurang sama :)

Anyway I bought this bag for Kakak at of the shops at One Utama because I find it cute for her. Beli satu jer sebab Adik selalunya pakai sekejap jer lepas tu dia campak-campak jer or kalau dia bawak bag pun, I end up have to carry hers.

260620091590

Kakak baik punya posing dengan bag baru. Sekaliiiiiii…..budak kecik dah meraung-raung sebab I tak belikan untuk dia. Memang tak boleh reasonlah dengan dia. Kalau dia nak, dia nak jugak kalau tak selagi tu dia meraung. Disebabkan tak larat nak dengar dia meraung kat situ makanya I mengalah and bought another one for her.

260620091593 barulah senyum budak kecik ni

260620091594 260620091595

posing with their new bags. Ohhh…I didn’t tell how much it is right? Murah saja each cost me RM12 saja.

260620091596 Mama…mama ambik gambar Adik ya. Ialah suka hati ler Dik oii…

Gambar dia tengah melalak tu ada sebenarnya tapi malas nak upload dari kamera. Ayah dia yang dengki ambik gambar dia tengah meraung.

2 comments:

Mrs LVoe said...

mst cute tgok muka dia nangis hehehe

Pink Mama said...

hehehe....ayah dia ada ambik gambar akak malas nak upload :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin