Saturday, June 6, 2009

Breakfast only with the kids

Hubby wasn't home this morning so I decided to bring the kids for breakfat at Rozali's Cafe.
If you're wondering where it is....it's just behind Ghulam's.

060620091492

060620091500


060620091501we had the telur separuh masak

060620091498

Breakfast Set A - which is the meehon and tea - RM2.99

060620091497
Breakfast Set D - Nasi Lemak and coffee - RM2.99


060620091499
me and my nasi lemak set

060620091493

the menu for beakfast set from 7 am till 11am



060620091494



060620091495

budak dua orang ni dengan milo ais dan teh aisnya

060620091496

I really suck at using this Window Live Writer, tak sempat tulis apa-apa pergi publish. Though sending it to draft. Then tak reti nak kansel. So kalau ada antara you all yang tengok tak ada tulisan apa-apa tadi, it's becoz I terpublish at The Window Live Writer, then I terpaksa edit balik in my blog edit posts.

Anyway, Happy Weekend :)

4 comments:

Mrs LVoe said...

area mane tu kak? cam best yea nasii lemak dia

Pink Mama said...

Kota Damansara, Sha. Belakang restoran Ghulam.

Cutie Pie Lulabi said...

murahnye set die rm2.99 je..biar betul kak..? hehehe

Pink Mama said...

Betul Dik RM2.99 jer

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin