Wednesday, June 17, 2009

Keropok lekor satu kemestian

If you in the state of keropok lekor, I guess it's a must to buy the keropok lekorkan. That reminds me that I still have keropok lekor in my fridge still untouched.

DSC02562

ikan masin pun ada tapi I tak beli

DSC02563

tempat ni kira macam fames jugaklah. Ramai orang datang beli. Nak beli kena beratur panjang jugak sebab they sell according to bags. Satu plastik RM5.00

P1010079

nama tempat tu Keropok Lekor Sukaramai. Ni bukan kat Losong ya. Losong pun femes jugakkan banyak tempat jual keropok lekor.

DSC02564

the keropok lekor are freshly made, kiranya buat kat situ terus juallah

DSC02561

keropok lekor yang sudah siap digoreng, makan panas-panas best. Sampai kalilah membeli keropok lekor ni ada dekat RM8 kot sebab semua orang kelaparan dalam kereta



P1010081

ehhh...2 kali gambo ikan masin ni ya

2 comments:

Mrs LVoe said...

aduhhhh mane nk cari keropok lekor mlm2 nie.

Pink Mama said...

Sha, kat rumah akak ada :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin