Tuesday, June 9, 2009

Buku Darjah satu dulu-dulu

Ingat tak lagi buku latihan darjah satu dulu-dulu
Sebenarnya I pun tak ingat I guna buku ni ke tidak masa I darjah satu...hehehe


sangatlah skemanya mereka ini kan...bagus...

aiyaaa....ini pun ada dalam text book ke?

Betul tu jangan ikut orang yang tak dikenali..bahaya. Orang kenal pun kengkadang bahaya jugak


Antik sungguh bukunya ya


3 comments:

Ms Lola said...

OMG! How come u still have this book? I remember I ada dpt buku ni masa sekolah dulu, tp tak guna as buk uteks pun. Mebbe sekolah tu nak dispose the books kot. Hahaha...

Tp, kan the contents are very basic, kan?

mariahafiz said...

haaa, u tak pulang buku skim pinjaman sekolah...heheheh

i tak ingat ada buku ni ke tak.. masa darjah 1, 1988 kot.. rs mcm penah tgk.. hmmm..

Pink Mama said...

Antikkan buku ni. Tu lah basic content jerkan :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin