Friday, June 5, 2009

Makan dan shopping saja kerjanya

Apart from the makan place yang banyak
The other thing yang akan menghabiskan duit I ialah
kawasan ni penuh dengan butik baju. Rambang mata dibuatnya.
Habis satu Damansara Uptown tu I dah tawaf lunch tadi.
Masuk kedai ni, keluar kedai tu
Tapi haram tak beli sebab duit tak bawak :)



lampu butik pertama yang lawa

kawan I berkenan dengan baju ni



try baju tak bukak baju dalam dulu ke?

oppp...blurrrlah




ni baju kat butik no berapa dah.....keluar masuk butik I hari ni. Lawa dress kat butik ni

I try satu dress....dah macam ibu mengandung pulak rupanya. Nampak tak middriff I tu...huhu...
macamana nak pakai dress ni?

the dress in black and white cantik...tak nampak ehhh. Nampak tak tu kat cermin tu

Akak sorang ni...kawan I gak ni. Tengah kusyuk belek tali pinggang


we went to the little black book butik.
Penat keluar masuk butik tapi duit tak bawak. Tak per lain kali boleh pergi lagi. Dah aim dah baju apa nak beli ni.
Bahaya sungguhlah sejak pindah sini. Kedai makan dengan butik sama banyak :)

7 comments:

cik syahira said...

as salam.

amboi..
jalan-jalan cuci mata yer.
best la kn.
office sy dekat dengan Jj bukit tinggi.
memang bahaya betul.
bukan apa, asyik nak singgah aje.
;P

nydia-mama akif said...

hi...salam..mmg cantik la baju yg kawan u try tu...bole bgtau ape nama butiknye...nak terjah la..hehehe

Pink Mama said...

cik syahira...memanglah bahayanya kalau opis dekat dengan kedai-kedai kan. Geram dibuatnya

Nydia, I tak ingat nama butiknya tapi opposite McD Uptown tu

dikwirina said...

ahhh, u masuk little black book ye :)

Pink Mama said...

Ah'ah...little black book tu not bad jugaklah

jane_doe3328 said...

sangat berkenan sama baju itam yang mannequin ituh pakai ler :D

Pink Mama said...

Lawa, pergilah butik kat Damansara Uptown tu banyak choice

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin