Thursday, December 4, 2008

Xmas deco at The Curve

Last nite, hubby nak singgah kat gym dia sekajap buat payment kot. So kami ni pun tag alonglah sebab nak pergi dinner sekali.

The Curve as usual the restaurant strip tu sure penuh dengan orang punya. But this picture below caught my eyes. How SMART is that? Tak ada parking boleh menyelit kat tengah2 antara parking space orang...hahaha.




The Xmas decoration kat The Curve was really beautiful. You guys just enjoylah gambar yang banyak2 kat bawah ni ya.





























Adik was afraid of this...bukan betul punyalah dik





that's me and my little princess


gelaplah pula...tak nampak Kakak








Lepas dah tengok deco xmas ni semua nak pergilah makan dinner tapi budak2 ni degil nak jugak makan ice-cream kat McDonald tu. Ayah diaorang dok mengikut jer anak2 dia.

We had our dinner at Little Penang Kafe


I had this...sedapnya....tapi malam hingus saya sudah non stop meleleh. Sinus yang teruk sebab makan udang agaknya. I can't sleep at 3am...dok terbersin2, hidung tersumbat dam hidung macam paip air mengalir


Kalau nak tengok deco tu semua, before 10pm ya sebab lepas 10 pm lampu deco semua dah tutup kat luar tu. Tak tau ler kalau weekend lampu2 tu bukak lama sikit ke.

3 comments:

Marisa said...

cantiknya!!!!

cik wanie said...

cantiknya suasana kat the curve nie,
hurm...
x sabar nak ke sana minggu dpn

little penang tue kat klcc pun ada kan,
hehehehehehhe:)

Pink Mama said...

Marisa, mmg cantik. Nanti nak pergi menjejak shopping malls lain plak

Wanie, pergilah The Curve tu. Little Penang tak sure plak ada tak kat KLCC

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin