Tuesday, December 2, 2008

Yellow cabbie

Semalam petang disebabkan oleh jam teruk, hubby saya telah pusing satu KL untuk cari jalan keluar yang tak jam...actually mana ada. Satu KL jam semalam, ntah apasal. Pergilah cuti weii...kurang sikit jam dalam town tu.

Anyway, dah puas pusing sana-sini. Mr driver saya telah melalui satu jalan ni. Alah jalan ni tembus jalan Sultan Ismail, kat simpang 4 bangunan Bank Pembangunan & Bank Islam tu kalau tak silap ler.

I saw this pizza shop, which i find interesting. Nama tempat tu Yellow Cab. Delivery semua pakai motor vespa warna kuning. Comel sangat. Kalau sapa2 pernah makan pizza kat sini, bagitau ler sedap ke idak ye.




tu ha nama jalannya..


3 comments:

supermummy said...

eh i pun nampak this shop hari tu! suka tgk motor vespa bersusun2 tu..kehkeh

Pink Mama said...

cute sangat,kan :)

Marisa said...

wow.. nice la.. all in yellow

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin