Sunday, December 28, 2008

Lil' shopping and a movie

Tujuan sebenar pergi The Curve nak beli mouse for my laptop sebab my old mouse rosak. Oklah dapat beli mouse for RM10 and a cooling pad for my laptop for RM16.90. Sekali kat escalator tu dapat broucher, boleh beli the cooling pad for RM1.00 kat one of the IT shops kat dalam tu tapi kena tunggu pukul 2 petang sebab that shop ada special promotion going-on. Alamak sekali dah belilah cooling pad tu, kalau tak nak gak I tunggu pukul 2 untuk beli cooling pad RM1 tu

Sebenarnya nak bawak budak-budak ni semua pergi Muzium Negara untuk tengok pameran senjata tu tapi dah alang-alang sampai Cineleisure tu kami pergi tengok wayanglah. Adik nak tengok cerita The Beverly Hills Chiuaua, tapi I malaslah nak tengok cerita pasal anjing. So we decided to see The Bedtime Stories





I have to say that the story is kelakarlah. My kids seems to like it. Adam Sandler biasalahkan sure kelakar punya. Oklah kalau nak bawak budak-budak tengok cerita ni.Tomorrow we're going to The Museum, actually I think the last time I've been to the museum was when I was in primary school. Lama tu...

3 comments:

supermummy said...

haha..lama tu last pegi muzium..ingat lagi dulu last gi muzium zaman muzium ada pameran mumia ke apa..lama gilaa..

Pink Mama said...

Supermummy, besok kalau I gi muzium I ambik gambo banyak2 :)

Nad Eusoff said...

samelah..g muzium mase sekola rendah dulu..
huhu sodeh jak..

smalam tgk muvie brainscan, aku dan topi ajaib..
best gak...
klaka gler...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin