Saturday, December 20, 2008

Tagged

Supermummy telah mengetag so sementara menunggu si kecik ni fall asleep so saya boleh sambung mengemas barang nak pi travelling besok. So saya akan try menghabiskan tag ini.



1. Berat sebelum mengandung

Ini masa mengandung anak pertamalah ya. Berapa ekk...around 47 or 48kg rasanya. Dulu I selim you...sekarang...takut nak naik scale itu.




2. Berat terakhir mengandung sebelum bersalin
Last timbang sebelum beranak ada dalam 60kg. I tu pun nurse kat county clinic tu tiap2 kali datang check up siap bising pesan suh jangan makan all the junk foods like burger and benda2 lain yang sewaktu dengannyalah sebab all the fats will go to your butt, tummy and waistline. Tapi mak pedulik apa, belasah tiap2 hari makan coklat milk shake McD tu



3. Berat selepas abis
Hmm...ada dalam 50kg lepas beranak.




4. Apa yang korang suke makan mase mengandung?
Chocolate milk shake McD, kit kat and beef kebab.




5. Hospital mana anda bersalin?
Saya bersalin di downtown St. Anthony Hospital, OKC, USA. Nak tau kat mana pilah google tapi hospital tu mmg dekat benar ler dengan bangunan yang Timothy Mcveigh bomb tu. Kalau tak tau sapa dia..pi google or wikepedia. Saya tak payah bayar satu sen pun bilik yang besar giler itu, alah kalau kat sini macam suite ler.




6. Tunjukkan gambar anda masa pregnant.....at least 5 keping
Gambo masa pregnant ye...nak kena pi korek ler. Ada 4 keping jerlah ya sebab saya malas nak pergi scan so ambik gambar atas gambar jerlah ya. Semua ni masa saya mengandung 6 bulan, masa ni kami pi jalan2 ke New York, Chicago and Niagara Falls.









So saya kena tagged orang pulak,kan. Disebabkan saya mahu melihat gambar semasa mereka mengandung, maka saya mengetag Ms Lola, Mrs. Taz, Aunt Nora, Mrs Hafiz and Hayati Sawanila. :)

2 comments:

mimielola said...

owh, i rasa, i takde (bnyk sagt) gmrb masa preggy. Akan I usahakan.

Mrs Taz said...

ooo saya kena tag lagi best2..:)nnt saya korek2 gambar yang ada ye .. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin