Saturday, December 6, 2008

Retail theraphy really works

I was so angry with my hubby today. Nak mintak tolong kemas rumah pun sikit punya susah. The house is already like pigstein, dia boleh buat tak tahu jer.

To cut the long story short. I was sooo angry, I keluar dengan my bestfriend to release my anger. Hey, when you're angry and you're in a shopping mall...what do you do?. Me? I shop....hahaha...sekarang saya manyak suka sebab saya dapat menghabiskan duit saya beli unnecessary things.

So inilah antara barang-barang yang saya beli. Sempat jugak tukar battery jam yang dah berkurun-kurun kat dalam handbag tu.


beli tudung ni sebab kaler dan corak dia sweet sangat


terjumpa kedai kasut baru ni, haruslah terembat satu sebab sekarang I suka sangat tapak kasut yang macam tu. I think i'm going to splurge more money in this store in the future. By the way, they've got a lot of nice shoes, checkout their website if you want.



that's my bf with her daughter...anak dengan mak dah nak sama besar dah

tengah-tengah jalan tu ada petshop ni ada anak kucing yang comel sangat. Kena bawak Adik ni tunjuk.


So nasihat saya, kalau tengah marah tu janganlah pergi ke shopping mall melainkan anda betul2 nak membeli-belah :)

4 comments:

supermummy said...

eh i also have the same design mcm ur black shoes! tp i punya alain delon kot..and it's in red! kehkeh...

Pink Mama said...

Supermummy, ye ker...u punya yang mahal, I punya yang murah jer :)

mrs hafiz said...

me, kalau fening kepala nak kemas, pgil day maid.. pastu wat muka kesian.. suruh hubby byr.. haha, padan muka dia..

nak byr maid pun ku takde duit karang kuar gi mall, terliur plak.. :p

Pink Mama said...

Mrs Hafiz, hahaha....I shall do that next time too :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin