Friday, December 12, 2008

Adik demam

My baby is sick. She vomited when we're on our way out to send Abang to his Kumon class. Luckily, it's just right in front of the front door. So, Ayah had to clean up the mess...hehehe.

After dropping off Abang, we headed to Giant to get jintan manis and jintan putih for my Asam pedas. I'll cook that tomorrow depending on my mood :P


Poor Ayah had to carry her around Giant cause she was too mengada2 and doesn't want to sit in the trolley. Nasib baiklah Ayah pergi gym masuk class body pump, adalah sikit stamina nak carry her around. Kalau tidak Mama's not gonna carry the almost 6 yrs old baby around.







plastic over her face just in case she vomited. wouldn't want to trouble the Giant's staff cleaning up after my baby


my poor baby



see dia dok melekat kat perut buncit ayah dia tu

Can J.Co cheer up the sick little girl?. No, she only ate a quater of the donut, lepas tu dia letak balik dalam box tu. Ayah dia yang tukang habiskan.






si comot :)

see dia melepek jer

donut tu jadi macam tu sebab Kakak pergi terbalikkan kotaknya

Across J.Co ada kedai kasut, hati Mamanya melonjak2 nak pergi tengok especially nampak 50% discount tu tapi telah berjaya melawan nafsu syaitan...hehehe.


4 comments:

Nurhayati said...

ala siannye adik demam yer.. hope recovery soon..
sempat lagi nampak kedai kasut sebelah tu yer.. tak dapat beli, amik gambar pun jadi la kan.. hihihih

Pink Mama said...

Nurhayati: budak kecik ni liat makan ubat,itu ler...hahaha....ambik gambar..ambik aura

mimielola said...

Anak I pun muntah2 jugak semlm. Berkejaran I balik amik dia lepas nursery called.

Pink Mama said...

Lola, musim budak2 demam agaknya sekarang kot.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin