Friday, December 5, 2008

Update on Astro

Petang tadi, I sibuk mengmake-over gambar kawan-kawan kat office guna application tu. Seronok kami, macam-macam rupa dah jadinya kawan-kawan saya itu. Ala-ala muka JLo pun ada. My cubicle tu macam tersorok kat corner so orang tak perasan ler I dok membuat projek merepek-repek kat korner tu. Tapi sure depa pelik, apasallah I dok gelak sorang-sorang. Half of my afternoon, dok menjadi make up artis kat internet.

Nak update about our Astro simcard. After 4 days and 4 phone calls to the customer service (CS). Finally, the fourth CS tu reactivate balik our simcard dalam masa tak sampai 10 minit. He also said that he'll give us a discount on the 4 days yang kami tak boleh tengok tu. The three earlier CS tu agaknya kena pi training baliklah. Nasib baiklah boleh tengok hari ni, kalau tak boleh kami cancel jer subscription.

Hey...tak balik kampung ker?. Kami orang KL, so kat sini ajelah kami + kami ada buat korban sikit. Kalau bawak kereta balik kampung tu, berhati-hati di jalanraya ya.

2 comments:

mimielola said...

Kitorg raya haji mmg kat KL sokmo. JARANG sgt balik kampung

Pink Mama said...

Kami ni lagi haru semua raya, raya kat KL.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin