Wednesday, December 3, 2008

I've been tagged

I've been tagged by Supermummy. Sebenarnya nak buat dari pagi tadi tapi tiba2 swamp dengan kerja yang datang menderu2. Dah sampai rumah, so as promised


FOUR THINGS ABOUT ME

Four things about me that you may or may not know:


Four jobs I have had in my life

1. Current job, kerja in Research Dept kat a financial company

2. Pernah kerja kat advertising company as Admin

3. Kerja kat kedai buku kat uni.

4. Waitress kat Swenson's lepas SPM


Four movies/ TV series I would watch over and over

1. 'Friends' (I love Friends)

2. 'My best friends wedding' because I suka lagu yang kat dinner table tu...

3. 'Mad about you'. They're just a very cute couple

4.Last but not least....'Clueless'. They're just so cool...masa time I membesar ler :P


Four places I've lived

1. Kuching, Sarawak from age 1-5 because my parents kerja kat sana

2. TTDI, KL sampai besar panjang

3. Oklahoma City, USA sebab kena pi belajarkan

4. Rumah sendiri kat Kota Dsara, Selangor



Four places I have been

1. Niagara Falls. It was an awesome experience.

2. Grand Canyon.

3. Las Vegas. Masa nampak gambar Anita Sarawak kat signborad kat Ceasar Palace tu..bangga giler...ehh..dia Singaporean,kan but still Asian.

4. Disneyland, LA. I miss out Disneyworld Florida sebab mak pak paksa balik semester break cousin kawin.


People who e-mail me (regularly)

1. Orang kat opis tu ler. Kalau cuti seminggu...mau beratus2 email masuk sampai mail box penuh.

2. Jobstreet. I need to find a new job. Tukar horizon.

3. Kekawan. Hantar email2 yang merapu2

4. Spam email pun banyak jugak :(


Four of my favourite foods

1. Udang sambal masak petai yang mak I masak

2. Bihun goreng my mom

3. Chicken pie Dome

4. Sundae chocolate


Four places I would rather be right now:

1. In a resort somewhere

2. In USA or London sebab Xmas sale kat sana murah giler2

3. In a spa...kalau ada orang massage, buat facial pun best ni

4. Of courselah with my beloved family....say Ahhhhh....ppl...hahaha


So who should I tag? So I guess I'm tagging

1. Cik Wanie

2. Mrs Taz

3. Ms Lola

4. Cik Ina...kawan opis I

5. Adik Nadd

Lagi 5 tu...sapa2 yang baca ni nak buat...buat ler ya...but di inform me sebab I would love to read your tag :)

6 comments:

mimielola said...

Aaaaaargghhhh!!!!
Tp bagus jugak ada tag ni. Leh update blog still (walaupun takdak idea) ;)

Pink Mama said...

Ms Lola...hahaha...jangan marah aaa....

Mrs Taz said...

yeay saya kena tag ;

same with me .. tgh buntu nak update apa kat blog sbb tgh ada mood nak update tapi tak de idea , thank you pink mama ... tomorrow I know already what to do at office ngehehehe

Pink Mama said...

Mrs Taz, hahaha....buat tag tu so that I can read :)

supermummy said...

wah bestnya dah pegi disneyland..teringat dulu kecik2 suka masuk contest sbb nak gi disneland..tapi tak dpt2 pon..hahah..anyway thanks la ye sbb sanggup menjawab..heheh..lain kali bolehla kasi tag lagi kannn...

Pink Mama said...

Supermummy...best gak buat tag ni, kan :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin